Referat

Referat: Särö IK - Kungsbacka IF

Derby!
Vilken match det skulle bli, en match med 2 ansikten.
Första halvlek där Kungsbacka dominerar rätt kraftigt och går till halvtidsvila med 1-0. En ledning som skulle kunnat vara något större om man ser till chanser. Värt att nämna är att vi har en boll i ribban och ett bortdömt mål för offside (ytterst tveksam).

Vi snackar ihop oss i halvlek om hur vi skall komma förbi deras press. Sagt och gjort i andra halvlek kommer vi ut som ett helt annat lag. Kungsbacka IF får inte låna bollen i andra halvlek. Vi spelar oss ur deras press gång på gång, och skapar mkt chanser.
Målet kommer med ca 20-25 minuter kvar efter ett hårt pressat skott av Andreas Juthage som deras i övrigt duktiga målvakt inte lyckas hålla.

Vårt fantastiska spel håller i sig ytterligare några minuter innan den avtar något.

En match där vi dominerar varsin halvlek och ett bra kvitto att vi lyckas spela ut serieledarna så kraftigt i andra halvlek.

Vi tar med oss andra halvleken och bygger vidare på den. Om man ser objektivt på detta så är 1-1 ett rättvist resultat. Läste att Kungsbacka IF tyckte dom va bättre över 90min, vilket är helt oförståeligt. Har svårt att tro att dom blivit så utspelade tidigare iår. Men uppenbarligen lätt att bli ”blåögd” sånna här matcher.